Tietosuojakäytäntö

Rekisteröintitiedot

Mikäli rekisteröidyt pelaajaksi, rekisteröintilomakkeella sinulta kysytään ja rekisteröintitietoihin tallennetaan nimimerkki, sähköpostiosoite ja kotipaikkakunta sekä tunnistustiedot (käyttäjätunnus/salasana). Rekisteröintietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteröinnin tiedot poistetaan rekisteristä pelaajan pyynnöstä.

Rekisteriä ja henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info( at )msnettikoodi.fi.

Automaattisesti tallennettavat tiedot

Käytämme sivuston seurantaan ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen Google Analytics -palvelua. Verkkosivuston käytön mittaaminen on tärkeä osa sivuston kehittämistä ja ylläpitoa. Näiden evästeiden avulla saamme tietoa siitä, kuinka paljon sivustoamme käytetään ja millaista sen käyttö on. Lisäksi käytämme Googlen Adsense -palvelua mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Google saattaa käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia.